Ten Hag en United in steeds grotere crisis na verlies tegen Galatasaray in CL

Ten Hag en United in steeds grotere crisis na verlies tegen Galatasaray in CL

De afgelopen weken is er steeds meer onrust bij Ajax en hun trainer Erik ten Hag. Na een verlies tegen Galatasaray in de Champions League, is de crisis bij de club alleen maar groter geworden.

Het verlies tegen Galatasaray was de tweede nederlaag van Ajax in de Champions League dit seizoen. Na een goede start met een overwinning tegen Lille OSC, hebben ze twee wedstrijden verloren en één gelijkgespeeld. Dit betekent dat Ajax zich waarschijnlijk niet zal plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League.

De verliezen hebben geleid tot veel kritiek op Ten Hag. Veel fans en analisten zijn het erover eens dat hij de verkeerde tactieken gebruikt en dat hij niet goed omgaat met de spelers. Ook is er veel kritiek op zijn beslissingen om spelers in en uit te wisselen.

De kritiek op Ten Hag heeft geleid tot veel speculatie over zijn toekomst bij Ajax. Er wordt gezegd dat hij op het punt staat om te vertrekken, maar er is nog geen officiële bevestiging vanuit de club.

Het verlies tegen Galatasaray heeft ook geleid tot veel onrust bij de spelers. Er is veel ontevredenheid over de manier waarop Ten Hag met hen omgaat en er is ook veel ontevredenheid over de resultaten die ze behalen.

Het is duidelijk dat er veel problemen zijn bij Ajax en dat Ten Hag en United in steeds grotere crisis verkeren. Het is nu aan de club om te beslissen hoe ze hiermee omgaan en of Ten Hag nog langer bij de club blijft.