te voorkomenDoornse inwoners moeten woensdag nog steeds water koken om besmetting te voorkomen.

Woensdag is het nog steeds belangrijk voor inwoners van Doorn om hun water te koken als ze het willen drinken. Dit is om te voorkomen dat ze besmet raken met een bacterie die in het water zit.

Het waterbedrijf Vitens heeft een waarschuwing uitgegeven aan de inwoners van Doorn dat er een bacterie in het water zit die kan leiden tot diarree, koorts en misselijkheid. Daarom is het belangrijk dat mensen hun water koken als ze het willen drinken.

Vitens heeft ook aangegeven dat er geen risico is voor mensen die het water gebruiken voor andere doeleinden, zoals douchen, wassen of koken. Maar als mensen het water willen drinken, is het belangrijk dat ze het koken.

Vitens heeft ook aangegeven dat ze hard werken om het probleem op te lossen. Ze zijn bezig met het vervangen van de leidingen en het verbeteren van de waterkwaliteit.

Inwoners van Doorn moeten dus nog steeds hun water koken als ze het willen drinken om besmetting te voorkomen. Het is belangrijk dat mensen dit advies opvolgen, zodat ze gezond blijven.