TBS’er (30) aangehouden voor oplossing van twee coldcasezaken uit 2008

Afgelopen dinsdag is een 30-jarige TBS’er aangehouden in verband met de oplossing van twee coldcasezaken uit 2008. De man, die al langere tijd onder toezicht stond, wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de moord op twee jonge vrouwen in 2008.

De politie kwam de man op het spoor door middel van DNA-onderzoek. De man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moorden en is nu in voorarrest.

De twee slachtoffers waren twee jonge vrouwen, die in 2008 in de buurt van de stad waren vermoord. De politie had destijds al een verdachte, maar kon deze niet aanwijzen als dader. Na jarenlang onderzoek kwam de politie uiteindelijk tot de conclusie dat de TBS’er verantwoordelijk was voor de moorden.

De politie heeft nu eindelijk een verdachte in hechtenis genomen en hoopt dat deze verdachte schuldig bevonden kan worden. De man zal nu voor de rechter moeten verschijnen om te worden berecht.

Het is een triest verhaal, maar het is belangrijk dat de politie haar werk doet en de dader van deze gruwelijke misdaad wordt gevonden. Hopelijk kan deze zaak nu eindelijk worden opgelost en krijgen de families van de slachtoffers eindelijk gerechtigheid.