Taylor Swift’s Eras Concerttour levert historisch hoge opbrengst op

Taylor Swift is een van de meest succesvolle artiesten van de laatste jaren en haar laatste concerttour heeft daar nog eens extra bewijs voor geleverd. Haar ‘Eras’ tournee heeft een historisch hoge opbrengst gegenereerd.

De tournee begon in mei 2019 en duurde tot november 2019. De tournee omvatte 37 shows in steden over de hele wereld, waaronder Londen, Parijs, Tokyo, Los Angeles en Sydney.

De opbrengst van de tournee was ongekend hoog. Taylor Swift heeft meer dan $345 miljoen verdiend met de tournee, wat haar de hoogste opbrengst ooit voor een enkele artiest maakt. Dit is meer dan twee keer zoveel als wat de vorige tournee van Taylor Swift heeft opgeleverd.

De tournee was ook een grote hit bij het publiek. De shows waren uitverkocht en de fans waren enthousiast over de show. De setlist bevatte nummers uit alle verschillende periodes van Taylor Swift’s carrière, waardoor er voor iedereen iets te genieten viel.

Taylor Swift heeft met deze tournee bewezen dat ze een van de meest succesvolle artiesten is die er momenteel is. Ze heeft een historisch hoge opbrengst gegenereerd en het publiek was enthousiast over de show. We kunnen alleen maar hopen dat we binnenkort weer een tournee van Taylor Swift krijgen.