Taylor Swift wordt de eerste vrouw met meer dan 100 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars

Taylor Swift wordt de eerste vrouw met meer dan 100 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars

Taylor Swift heeft een grote prestatie behaald door de eerste vrouw te worden met meer dan 100 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. Deze prestatie is een bewijs dat haar muziek over de hele wereld wordt gewaardeerd.

De Amerikaanse zangeres, die in 2006 haar debuutalbum uitbracht, heeft sindsdien een enorme fanbasis opgebouwd. Haar muziek is gebaseerd op haar persoonlijke ervaringen en ze schrijft ook vaak over liefde, verlies en vriendschap.

Haar laatste album, “Lover”, werd in augustus 2019 uitgebracht en werd een enorm succes. Het album werd goed ontvangen door fans en critici en stond bovenaan de hitlijsten in meer dan 20 landen.

Haar muziek is ook zeer populair op streamingdiensten zoals Spotify. Op dit moment heeft Taylor meer dan 100 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, waarmee ze de eerste vrouwelijke artiest is met meer dan 100 miljoen maandelijkse luisteraars op de streamingdienst.

Taylor is ook een van de meest succesvolle artiesten van de afgelopen jaren. Ze heeft meer dan 50 miljoen albums verkocht en heeft meer dan 200 muziekprijzen gewonnen, waaronder 10 Grammy Awards.

Taylor’s prestatie is een bewijs dat haar muziek over de hele wereld wordt gewaardeerd en dat ze een van de meest succesvolle artiesten van de afgelopen jaren is. Ze heeft bewezen dat ze een van de beste artiesten ter wereld is en dat ze een enorme invloed heeft op de muziekindustrie.