Taylor Swift wijzigt tekst van lied ‘Karma’ voor vriend Travis Kelce

Taylor Swift heeft haar lied ‘Karma’ aangepast voor haar vriend, de Amerikaanse voetballer Travis Kelce. Het nummer, dat eerder deze maand werd uitgebracht, is een van de singles van haar achtste studioalbum, ‘Folklore’.

De originele tekst van het nummer gaat als volgt: “Vergeet niet dat wat je zaait, je oogst”. Maar in de nieuwe versie, die Taylor Swift heeft gemaakt voor Travis Kelce, heeft ze de tekst aangepast naar: “Vergeet niet dat wat je zaait, je oogst, en ik zal altijd voor je zorgen”.

De verandering in de tekst is een duidelijk gebaar van liefde en steun van Taylor Swift aan haar vriend. De twee zijn al een tijdje samen en hebben al veel tijd samen doorgebracht.

Taylor Swift heeft de verandering in de tekst gedeeld op haar Instagram-account. Ze schreef: “Ik heb de tekst van Karma aangepast voor mijn lieve vriend Travis Kelce. Ik ben zo blij dat ik hem kan steunen in alles wat hij doet.”

De verandering in de tekst heeft veel positieve reacties gekregen van fans. Veel mensen hebben geprezen hoe Taylor Swift haar vriend steunt en hoe ze haar liefde voor hem laat zien door middel van muziek.

Het is duidelijk dat Taylor Swift en Travis Kelce een sterke band hebben en dat Taylor Swift bereid is om alles te doen om hem te steunen. We kunnen alleen maar hopen dat hun relatie nog vele jaren zal voortduren.