Taylor Swift verzamelt meeste nominaties bij VMA Awards

Taylor Swift heeft de meeste nominaties gekregen bij de MTV Video Music Awards van dit jaar. De popster heeft maar liefst tien nominaties gekregen, waaronder Video of the Year, Song of the Year en Best Pop.

De MTV Video Music Awards zijn een jaarlijkse prijsuitreiking die wordt georganiseerd door MTV. De prijzen worden uitgereikt aan artiesten die het afgelopen jaar het meest succesvol waren op het gebied van muziekvideo’s.

Taylor Swift is al jaren een van de meest succesvolle artiesten in de muziekindustrie. Haar laatste album, ‘Lover’, was een enorm succes en haar singles stonden maandenlang bovenaan de hitlijsten.

Het is niet verrassend dat Taylor Swift de meeste nominaties heeft gekregen bij de VMA’s. Haar muziekvideo’s zijn altijd innovatief en creatief en ze heeft een enorme fanbase die haar steunt.

De MTV Video Music Awards zullen dit jaar plaatsvinden op 26 augustus in New York City. Taylor Swift zal waarschijnlijk een aantal van haar tien nominaties winnen, maar het is nog afwachten wie er met de prijzen naar huis gaat.