Talpa brengt Massa is Kassa terug naar televisie als Peter Gillis veroordeeld wordt

De Nederlandse televisiezender Talpa heeft aangekondigd dat Massa is Kassa terugkeert naar de televisie als Peter Gillis veroordeeld wordt. Gillis is de voormalige presentator van het programma en staat terecht voor het plegen van oplichting.

Massa is Kassa was een populaire televisieshow die tussen 2003 en 2007 op de Nederlandse televisie werd uitgezonden. Het programma werd gepresenteerd door Peter Gillis, die bekend stond om zijn grappige commentaar en zijn ontspannen presentatiestijl.

Gillis staat momenteel terecht voor het plegen van oplichting. Volgens de officier van justitie heeft hij meer dan € 2 miljoen verduisterd uit de kas van een bedrijf waar hij voorheen werkte.

Talpa heeft aangekondigd dat Massa is Kassa terugkeert naar de televisie als Peter Gillis veroordeeld wordt. Volgens Talpa is dit een manier om de kijkers te laten zien dat oplichting niet getolereerd wordt.

Het is nog niet bekend wanneer de show precies terugkeert, maar Talpa heeft aangekondigd dat er een nieuwe presentator zal worden aangesteld. Deze persoon zal de taken van Peter Gillis overnemen en het programma opnieuw leven inblazen.

Massa is Kassa was een populaire show in Nederland en veel mensen kijken uit naar de terugkeer ervan. Het zal interessant zijn om te zien hoe de show eruit gaat zien met een nieuwe presentator en of het publiek de show net zo warm zal ontvangen als voorheen.