Systeemstoring verstoort treinverkeer in Randstad, geen treinen rond Schiphol

De Randstad is een van de drukst bevolkte gebieden van Nederland. Het treinverkeer is hier dan ook enorm belangrijk voor de bewoners. Helaas heeft er zich vandaag een systeemstoring voorgedaan die het treinverkeer in de Randstad sterk heeft verstoord.

De storing heeft ervoor gezorgd dat er geen treinen rond Schiphol kunnen rijden. Dit betekent dat er geen treinen zijn tussen Schiphol en Amsterdam, Schiphol en Utrecht, Schiphol en Rotterdam en Schiphol en Den Haag. Ook de verbindingen tussen Amsterdam en Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en Amsterdam en Den Haag zijn sterk beïnvloed.

De storing heeft grote gevolgen voor de reizigers in de Randstad. Er wordt aangeraden om de komende uren geen gebruik te maken van het treinverkeer in de regio. Er wordt gewerkt aan het oplossen van de storing, maar het is nog onduidelijk wanneer deze opgelost zal zijn.

Mensen die toch met de trein willen reizen wordt aangeraden om gebruik te maken van andere vervoersmiddelen zoals bussen of taxi’s. Ook kunnen reizigers gebruik maken van alternatieve routes om hun bestemming te bereiken.

We hopen dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost, zodat het treinverkeer in de Randstad weer normaal kan functioneren.