Syriër gearresteerd op Schiphol wegens het smokkelen van een zesjarig kind

Afgelopen week is een Syriër op Schiphol gearresteerd wegens het smokkelen van een zesjarig kind. De man had het kind verstopt in zijn koffer en probeerde het land binnen te komen. De politie heeft de man gearresteerd en het kind is in veiligheid gebracht.

De man was op weg naar Nederland vanuit Syrië. Hij had het kind meegenomen zonder de juiste documenten. De politie vermoedt dat hij het kind wilde smokkelen om het in Nederland te laten blijven.

De politie is begonnen met een onderzoek naar de man en het kind. Ze onderzoeken of er sprake is van mensenhandel of andere misdrijven. Ook wordt er gekeken of het kind familie heeft in Nederland.

Het is niet de eerste keer dat iemand wordt gearresteerd wegens het smokkelen van een kind. Er zijn al verschillende gevallen bekend waarbij mensen proberen kinderen te smokkelen om ze in Nederland te laten blijven.

Het is belangrijk dat mensen die kinderen smokkelen worden gestopt. Het is namelijk een misdrijf dat niet getolereerd wordt. Als mensen worden betrapt, kunnen ze worden vervolgd en krijgen ze mogelijk een gevangenisstraf.

Het is goed dat de politie deze man heeft gearresteerd en het kind in veiligheid heeft gebracht. Het is belangrijk dat mensen die kinderen smokkelen worden gestopt, zodat kinderen niet meer in gevaar komen.