Sylvia Hoeks neemt hoofdrol op in Hollywoodfilm over Anna Nicole Smith

Sylvia Hoeks is een Nederlandse actrice die de hoofdrol speelt in de nieuwe Hollywoodfilm over het leven van Anna Nicole Smith. De film, getiteld “Anna Nicole”, zal de verhaallijn van de Amerikaanse realityster volgen, van haar jeugd tot aan haar tragische dood in 2007. Hoeks zal de rol van Smith spelen en heeft al veel enthousiasme getoond over de kans om deze bijzondere vrouw te portretteren.

Hoeks is geen onbekende in Hollywood. Ze heeft al in veel films gespeeld, waaronder Blade Runner 2049, The Girl in the Spider’s Web en de Netflix-serie The Old Guard. In Anna Nicole zal ze echter een veel meer uitdagende rol spelen. De film zal een intieme kijk geven op Smiths leven, met inbegrip van haar turbulente relaties, haar strijd om de erfenis van haar overleden echtgenoot en haar strijd met drugsverslaving.

Hoeks is enthousiast over de kans om Smith te portretteren en heeft al aangegeven dat ze zich volledig zal wijden aan het verkennen van het leven van deze bijzondere vrouw. Het is duidelijk dat Hoeks een grote stap zet in haar carrière met deze rol en dat de film een interessant perspectief zal bieden op het leven van Smith. We kunnen niet wachten om te zien wat Hoeks met deze rol gaat doen!