Sydney Sweeney, actrice, begon op twaalfjarige leeftijd met het uitstippelen van haar carrière.

Sydney Sweeney is een Amerikaanse actrice die op twaalfjarige leeftijd begon met het uitstippelen van haar carrière. Ze is geboren in Spokane, Washington en heeft als kind al veel geacteerd. Ze volgde lessen aan de Pacific Academy of Performing Arts in Spokane en begon al op jonge leeftijd met het uitvoeren van kleine rollen in films en televisieseries.

Sydney Sweeney heeft in veel bekende films en televisieseries gespeeld, waaronder de HBO-serie Sharp Objects, waarin ze de rol van Alice vervulde. Ook speelde ze in de serie The Handmaid’s Tale, waarin ze de rol van Eden speelde. Daarnaast speelde ze ook in films zoals Once Upon a Time in Hollywood, The Orville en The Dirt.

Sydney Sweeney heeft ook een aantal prijzen gewonnen voor haar acteerwerk, waaronder een Emmy Award voor Outstanding Guest Actress in a Drama Series voor haar rol in Sharp Objects. Ook won ze een Young Entertainer Award voor Best Performance in a TV Series – Recurring Young Actress voor haar rol in The Handmaid’s Tale.

Sydney Sweeney is een veelzijdige actrice die al op jonge leeftijd begon met het uitstippelen van haar carrière. Ze heeft al veel films en televisieseries gespeeld en heeft ook verschillende prijzen gewonnen voor haar acteerwerk. Ze is een inspiratie voor veel jonge actrices die ook hun carrière willen uitstippelen.