Swiatek verliest één game in openingsronde US Open, Rune al uitgeschakeld

Swiatek verliest één game in openingsronde US Open, Rune al uitgeschakeld

De Poolse tennisster Iga Swiatek heeft een teleurstellende start gemaakt bij de US Open. In de openingsronde verloor ze haar partij tegen de Tsjechische speler Marie Bouzkova. Het was een spannende wedstrijd, maar uiteindelijk won Bouzkova met 6-4, 6-4.

Swiatek, die de afgelopen twee jaar de French Open won, had hoge verwachtingen voor de US Open. Maar helaas voor haar kon ze niet aan de verwachtingen voldoen. Ze had moeite met het aanpassen aan de hardcourt-omstandigheden in New York en kon de druk niet aan.

De verrassende uitschakeling van Swiatek betekent ook dat de Deense speler Rune al uitgeschakeld is. Rune, die de nummer twee van de wereld is, had gehoopt om ver te komen in de US Open. Maar nu hij Swiatek heeft verloren, is hij uitgeschakeld.

Hoewel Swiatek en Rune teleurgesteld zijn over hun prestaties, is er nog steeds hoop voor de toekomst. Beide spelers hebben laten zien dat ze veel talent hebben en dat ze in staat zijn om te winnen op het hoogste niveau. Als ze hun spel blijven verbeteren, zullen ze waarschijnlijk veel successen behalen in de toekomst.