Suzanne Schulting vertoont grote rugblessure tijdens trainingssessie

Suzanne Schulting vertoont grote rugblessure tijdens trainingssessie

Suzanne Schulting, de Nederlandse kortebaan-schaatser, heeft tijdens een trainingssessie een grote rugblessure opgelopen. De blessure is zo ernstig dat ze haar trainingen voorlopig moet staken.

Schulting heeft de afgelopen jaren veel successen geboekt. Ze won goud op de Olympische Spelen in 2018 en werd in 2019 wereldkampioene op de 1000 meter. Ook dit jaar behaalde ze goede resultaten, waaronder een wereldrecord op de 1500 meter.

Helaas heeft Schulting nu last van een ernstige rugblessure. Ze heeft deze blessure opgelopen tijdens een trainingssessie en heeft daarom besloten om haar trainingen voorlopig te staken. Ze is onderzocht door een arts en de diagnose is dat ze rust moet nemen om de blessure te laten genezen.

Schulting heeft aangegeven dat ze de komende maanden hard zal werken om zo snel mogelijk weer fit te worden. Ze wil graag terugkeren naar het ijs en haar prestaties verbeteren.

Hoewel Schulting een grote rugblessure heeft opgelopen, is er geen reden tot paniek. Als ze rust neemt en de juiste behandeling krijgt, zal ze snel weer fit worden en kan ze terugkeren naar het ijs. We wensen Suzanne Schulting veel sterkte toe bij het genezen van haar blessure!