Suzanne Schulting heeft een snijwond op de rug na val tijdens shorttracktraining

Suzanne Schulting heeft een snijwond op de rug na val tijdens shorttracktraining

Suzanne Schulting, de Olympische kampioene shorttrack, heeft een snijwond op haar rug gekregen tijdens een training. Het ongeluk gebeurde toen ze op het ijs viel en met haar rug op een stuk ijs schuurde.

De 22-jarige Schulting, die de 1000 meter won tijdens de Olympische Spelen van 2018 in Pyeongchang, zei dat de wond niet ernstig was. “Ik had een kleine snijwond op mijn rug. Ik heb er geen last van gehad en het is alweer genezen,” zei ze.

Hoewel de wond niet ernstig was, heeft het incident Schulting wel doen besluiten om voorzichtiger te zijn met haar training. “Ik ben meer bewust van mijn omgeving en let meer op wat er om me heen gebeurt,” zei ze.

Schulting is momenteel bezig met het voorbereiden van de Olympische Spelen van 2022 in Beijing. Ze hoopt dat ze haar titel kan verdedigen en nog meer gouden medailles kan winnen. “Ik ben vastbesloten om mijn best te doen en mijn prestaties te verbeteren,” zei ze.

Hoewel Schulting’s ongeluk een kleine set-back was, lijkt het erop dat ze er geen last van heeft gehad. Ze is vastbesloten om haar prestaties te verbeteren en haar titel te verdedigen tijdens de Olympische Spelen van 2022.