Suárez maakt na WK-afwezigheid deel uit van selectie Uruguay en staat tegenover Messi

Suárez maakt na WK-afwezigheid deel uit van selectie Uruguay en staat tegenover Messi

De Uruguayaanse voetballer Luis Suárez heeft na een afwezigheid van het WK deel uitgemaakt van de selectie van Uruguay voor de komende wedstrijden. Hij staat tegenover zijn landgenoot Lionel Messi, die deel uitmaakt van de selectie van Argentinië.

Suárez, die normaal gesproken een van de meest productieve spelers is in het Uruguayaanse team, miste het WK vanwege een knieblessure. Hij is echter hersteld en klaar om terug te keren in het team.

De twee spelers zullen elkaar waarschijnlijk ontmoeten als Uruguay en Argentinië elkaar tegenkomen in een wedstrijd. Dit zal een interessante confrontatie worden tussen twee van de beste voetballers ter wereld.

Suárez heeft al een indrukwekkende carrière gehad met Uruguay, waarin hij meer dan 100 doelpunten heeft gemaakt. Hij is ook een van de meest succesvolle spelers in de geschiedenis van het land, met twee Copa América-titels en een plaats in de finale van het WK van 2014.

Messi, aan de andere kant, heeft ook een indrukwekkende carrière gehad met Argentinië. Hij heeft meer dan 70 doelpunten gemaakt voor zijn land en heeft ook meerdere prijzen gewonnen, waaronder een Gouden Bal en een Gouden Schoen.

Het zal interessant zijn om te zien hoe deze twee geweldige spelers elkaar tegenkomen in de komende wedstrijden. Het zal zeker een hoogtepunt zijn voor alle voetballiefhebbers.