Stroomstoring veroorzaakt minder treinen tussen Zwolle en ochtendspits

Stroomstoringen kunnen grote gevolgen hebben voor het openbaar vervoer. Zo ook op de lijn tussen Zwolle en de ochtendspits. Door een stroomstoring op het spoor kunnen er minder treinen rijden.

De stroomstoring had grote gevolgen voor de treinreizigers. Veel mensen moesten langer wachten op hun trein of konden niet meer met de trein reizen. Ook was er minder capaciteit voor de reizigers die wel met de trein wilden reizen.

De stroomstoring was veroorzaakt door een defect aan de bovenleiding. Deze bovenleiding is verantwoordelijk voor het leveren van stroom aan de treinen. Door het defect konden er geen treinen meer rijden op de lijn tussen Zwolle en de ochtendspits.

De NS heeft direct actie ondernomen om de stroomstoring te verhelpen. Er is een technisch team ingezet om het defect te verhelpen. Ook is er extra personeel ingezet om reizigers te helpen bij het zoeken naar alternatieve reismogelijkheden.

De stroomstoring heeft ervoor gezorgd dat er minder treinen reden op de lijn tussen Zwolle en de ochtendspits. Dit heeft grote gevolgen gehad voor de reizigers. Gelukkig is het defect snel verholpen en kunnen de treinen weer rijden zoals normaal.