Storm Gerrit veroorzaakt sneeuwval en omgevallen bomen in Schotland

Storm Gerrit veroorzaakt sneeuwval en omgevallen bomen in Schotland

Vrijdagmiddag was Schotland getroffen door een hevige storm, genaamd Storm Gerrit. De storm veroorzaakte zware sneeuwval en omgevallen bomen in het hele land.

De storm begon in de ochtend en werd steeds heviger naarmate de dag vorderde. In veel gebieden van Schotland werd er meer dan 20 cm sneeuw geregistreerd. Ook werden er veel bomen omgevallen door de hevige wind.

De politie waarschuwde mensen om voorzichtig te zijn tijdens de storm en om hun reizen te beperken. Er werden ook veel scholen gesloten om de veiligheid van de leerlingen te garanderen.

De storm veroorzaakte ook veel verkeersproblemen in Schotland. Veel wegen waren onbegaanbaar door de sneeuwval en veel treinen liepen vertraging op. Ook werden veel vluchten geannuleerd.

De Schotse autoriteiten waarschuwden mensen om voorzichtig te zijn en om hun reizen te beperken. Ze raadden ook aan om binnen te blijven en om warm te blijven.

Storm Gerrit heeft Schotland getroffen met zware sneeuwval en omgevallen bomen. De autoriteiten waarschuwden mensen om voorzichtig te zijn en om hun reizen te beperken. Hoewel de storm veel schade heeft aangericht, is er gelukkig niemand gewond geraakt.