Stilgelegde rijexamens in Enschede als gevolg van bedreigingen aan oud-rijschoolhouder

Stilgelegde rijexamens in Enschede als gevolg van bedreigingen aan oud-rijschoolhouder

In Enschede zijn de rijexamens stilgelegd als gevolg van bedreigingen aan een oud-rijschoolhouder. De politie heeft een onderzoek gestart naar de bedreigingen.

De bedreigingen werden gemeld door de oud-rijschoolhouder, die zei dat hij bedreigd werd door een groep mensen. De politie heeft de bedreigingen serieus genomen en heeft besloten om de rijexamens in Enschede stil te leggen totdat het onderzoek is afgerond.

De stilgelegde rijexamens hebben grote gevolgen voor de mensen die al een examen hadden gepland. De kandidaten die al een examen hadden gepland, moeten nu op zoek naar een andere rijschool om hun examen te doen. Ook moeten ze op zoek naar een andere datum voor hun examen, wat betekent dat ze langer moeten wachten voordat ze hun rijbewijs kunnen halen.

De politie heeft aangekondigd dat ze de bedreigingen serieus nemen en dat ze alles in het werk stellen om de daders te vinden. Zij hopen dat de bedreigingen snel worden opgelost, zodat de rijexamens weer kunnen worden hervat.

Het is belangrijk dat mensen die bedreigd worden, dit melden bij de politie. Alleen op deze manier kan de politie actie ondernemen en ervoor zorgen dat dergelijke bedreigingen niet meer voorkomen.