Steve Harwell, zanger van Smash Mouth, ligt in hospice

Steve Harwell, de frontman van de Amerikaanse rockband Smash Mouth, ligt in hospice. De zanger, die bekend is van hits als ‘All Star’ en ‘Walking on the Sun’, lijdt aan een ernstige vorm van kanker.

Harwell, die in 1964 in Santa Clara, Californië geboren is, werd in 1997 de zanger van de band. Hij heeft de band geleid tot een aantal grote hits, waaronder ‘All Star’ en ‘Walking on the Sun’. De band heeft ook meegewerkt aan de soundtrack van de animatiefilm Shrek.

De band heeft eerder dit jaar aangekondigd dat Harwell ernstig ziek is. De band heeft een verklaring uitgegeven waarin staat dat Harwell lijdt aan een vorm van kanker die niet te genezen is. De bandleden hebben ook aangekondigd dat Harwell in hospice is opgenomen.

De bandleden hebben laten weten dat ze Harwell steunen en hopen dat hij zo veel mogelijk comfort en liefde krijgt. Ze hebben ook gevraagd om privacy voor Harwell en zijn familie.

De fans van Smash Mouth hebben ook hun steun betuigd aan Harwell via sociale media. Er zijn veel berichten verschenen met de hashtag #PrayForSteveHarwell.

Het is moeilijk om te zeggen wat de toekomst voor Harwell in petto heeft, maar we hopen dat hij zo veel mogelijk comfort en liefde krijgt in deze moeilijke tijd.