sters Wiegman en Engeland bereiden zich voor op WK-finale tegen SpanjeVoetbalsters Wiegman en Engeland tellen af naar WK-finale tegen Spanje

sters Wiegman en Engeland bereiden zich voor op WK-finale tegen SpanjeVoetbalsters Wiegman en Engeland tellen af naar WK-finale tegen Spanje

De voetbalsters van het Nederlandse team onder leiding van bondscoach Sarina Wiegman bereiden zich voor op de finale van het WK tegen Spanje. De finale staat gepland voor zondag 7 juli in Lyon. De Nederlandse voetbalsters hebben een geweldig toernooi gespeeld en staan nu op de drempel van de grote finale.

De Nederlandse voetbalsters hebben hun weg naar de finale geëffend door in de groepsfase tegen Nigeria (1-0), Zuid-Korea (2-1) en Kameroen (3-1) te winnen. In de achtste finale versloegen ze Japan (2-1) en in de kwartfinale werd Italië met 2-0 verslagen. In de halve finale wonnen ze met 1-0 van Zweden.

De Engelse voetbalsters hebben ook een goed toernooi gespeeld. Ze wonnen hun groep met overwinningen op Schotland (2-1), Argentinië (1-0) en Japan (2-0). In de achtste finale versloegen ze Kameroen met 3-0 en in de kwartfinale werd Zwitserland met 3-0 verslagen. In de halve finale wonnen ze met 2-1 van de Verenigde Staten.

Het wordt een spannende finale tussen twee sterke teams. De Nederlandse voetbalsters hebben al laten zien dat ze een sterk team zijn en zullen hun best doen om de titel te winnen. De Engelse voetbalsters hebben ook laten zien dat ze een sterk team zijn en zullen hun best doen om de titel te winnen.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden tussen twee sterke teams. Het is nu aftellen naar zondag 7 juli, wanneer de finale wordt gespeeld in Lyon. Wie wordt er uiteindelijk wereldkampioen?