Stengs streeft naar belangrijke doelstelling bij Feyenoord: 'Sterker dan tijdens mijn AZ-periode'

Stengs streeft naar belangrijke doelstelling bij Feyenoord: ‘Sterker dan tijdens mijn AZ-periode’

Rick Stengs heeft een ambitieuze doelstelling bij Feyenoord: hij wil sterker zijn dan tijdens zijn AZ-periode. De 21-jarige aanvaller kwam in januari 2020 over van AZ naar Feyenoord en heeft sindsdien al veel indruk gemaakt. Hij is een belangrijke speler geworden in het team van trainer Dick Advocaat.

Stengs is zich ervan bewust dat hij bij Feyenoord meer verantwoordelijkheid heeft dan bij AZ. Hij is vastbesloten om zichzelf te verbeteren en zijn doelstelling te bereiken. “Ik wil sterker worden dan tijdens mijn AZ-periode. Ik ben er klaar voor om het maximale uit mezelf te halen”, zei hij.

Stengs heeft al laten zien dat hij een belangrijke speler is voor Feyenoord. Hij heeft al veel doelpunten gemaakt en heeft een goede combinatie met de andere aanvallers. Ook is hij een goede leider op het veld en weet hij zijn teamgenoten aan te moedigen.

Stengs is vastbesloten om de doelstelling te bereiken die hij voor ogen heeft bij Feyenoord. Hij wil laten zien dat hij een betere speler is dan tijdens zijn AZ-periode en dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het team. Als hij dit doel bereikt, zal hij een grote stap zetten in zijn carrière en kan hij een voorbeeld zijn voor andere jonge spelers.