Steijn ziet voordelen van drukke Ajax-schema's: 'Steeds meer automatiseringen worden verkregen'

Steijn ziet voordelen van drukke Ajax-schema’s: ‘Steeds meer automatiseringen worden verkregen’

Steijn is een fervent Ajax-fan en hij ziet voordelen in het drukke schema dat de club volgt. “Het is een goede manier om je spelers te laten groeien en tegelijkertijd de prestaties te verbeteren,” zegt hij.

Steijn is van mening dat het drukke schema een goede manier is om de spelers te laten groeien. “Het is een goede manier om de spelers te laten groeien, omdat ze meer wedstrijden spelen en meer ervaring krijgen. Het helpt ook bij het verbeteren van hun techniek en tactiek,” zegt hij.

Het drukke schema biedt ook meer automatiseringen. “Met meer wedstrijden krijg je meer kans om je spelers te laten wennen aan verschillende situaties. Hierdoor kunnen ze beter reageren op verschillende situaties tijdens wedstrijden,” zegt Steijn.

Ook heeft het drukke schema een positief effect op de prestaties van de spelers. “Het helpt de spelers om hun prestaties te verbeteren door meer wedstrijden te spelen en door meer ervaring op te doen,” zegt Steijn.

Steijn is van mening dat het drukke schema van Ajax een goede manier is om de prestaties van de spelers te verbeteren. “Het helpt de spelers om hun prestaties te verbeteren door meer wedstrijden te spelen en door meer ervaring op te doen. Bovendien krijgen ze meer automatiseringen, waardoor ze beter kunnen reageren op verschillende situaties tijdens wedstrijden,” besluit Steijn.