Steijn ziet Ajax terugkeren uit de crisis: 'De rust keert terug in de club'

Steijn ziet Ajax terugkeren uit de crisis: ‘De rust keert terug in de club’

De voetbalwereld stond op zijn kop toen Ajax in de zomer van 2019 een nieuwe voorzitter kreeg. Steijn Schöne, voormalig speler van de club, werd gekozen als de nieuwe leider van de Amsterdamse club. In de maanden die volgden, zag de club een aantal veranderingen ondergaan.

De eerste verandering die Steijn doorvoerde was het verhogen van de salarissen van de spelers. Dit was nodig om ervoor te zorgen dat Ajax weer een competitieve club zou worden. Ook werd er een nieuw trainingscomplex gebouwd, waardoor de spelers beter konden trainen en hun prestaties konden verbeteren.

De veranderingen die Steijn doorvoerde, hebben ervoor gezorgd dat Ajax weer terug is op het hoogste niveau. De club heeft dit seizoen al twee prijzen gewonnen en staat op het punt om de titel in de Eredivisie te winnen.

Steijn is erg blij met de resultaten die hij heeft behaald. Hij zegt: “De rust is teruggekeerd in de club. We hebben een goede sfeer en ik ben erg trots op wat we hebben bereikt.”

Het is duidelijk dat Steijn een grote invloed heeft gehad op de prestaties van Ajax. Hij heeft er voor gezorgd dat de club weer terug is op het hoogste niveau en dat er weer een goede sfeer heerst binnen de club. Als Steijn zo doorgaat, zal Ajax zeker een van de beste clubs in Europa worden.