Steijn erkent fout in Ajax-tactiek: 'Op de training zag het er goed uit'

Steijn erkent fout in Ajax-tactiek: ‘Op de training zag het er goed uit’

Steijn, de trainer van Ajax, heeft toegegeven dat zijn tactiek tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord fout was. Hij had gehoopt dat zijn team de voorsprong zou behouden, maar in plaats daarvan verloren ze met 2-1.

“Ik erken dat mijn tactiek niet goed was,” zei Steijn na de wedstrijd. “We hadden een goede start en ik dacht dat we de voorsprong konden behouden, maar dat is niet gebeurd.”

“Op de training zag het er goed uit, maar op het veld werkte het niet zoals we hadden gehoopt. We hebben veel geleerd van deze wedstrijd en ik ben ervan overtuigd dat we onze fouten zullen corrigeren.”

Steijn benadrukte dat Ajax nog steeds een goed team is en dat ze klaar zijn om de volgende wedstrijd aan te gaan. “We zijn een competitief team en we zullen ons best doen om onze fouten te corrigeren en beter te presteren in de volgende wedstrijd,” zei hij.

Het is duidelijk dat Steijn en zijn team hard werken om hun fouten te corrigeren en beter te presteren. Als ze dit doen, kunnen ze hopelijk hun verloren wedstrijd tegen Feyenoord goedmaken.