Steijn en Van Hooijdonk hebben overleg gehad, maar Steijn vond het te vroeg

om een beslissing te nemen

De directeur van Feyenoord, Frank Arnesen, heeft onlangs een gesprek gehad met de technisch directeur, Jan-Arie van der Heijden, en de voormalig speler van Feyenoord, Pierre van Hooijdonk. Het gesprek ging over de toekomst van de club.

Van Hooijdonk had een aantal ideeën voor de club, maar de directeur, Frank Arnesen, vond dat het te vroeg was om een beslissing te nemen. Ook de technisch directeur, Jan-Arie van der Heijden, was het hiermee eens.

De voormalig speler van Feyenoord, Pierre van Hooijdonk, was het hier niet mee eens. Hij wilde dat er snel een beslissing genomen zou worden. Ook de huidige trainer, Dick Advocaat, was het hier niet mee eens.

Uiteindelijk heeft de directeur, Frank Arnesen, besloten dat het te vroeg was om een beslissing te nemen. Hij zei dat er meer overleg nodig was voordat er een definitieve beslissing genomen kon worden.

Het is duidelijk dat er nog veel overleg nodig is voordat er een definitieve beslissing genomen kan worden over de toekomst van Feyenoord. De directeur, Frank Arnesen, heeft aangegeven dat hij de mening van alle betrokkenen serieus neemt en dat er meer overleg nodig is voordat er een definitieve beslissing genomen kan worden.