Steijn denkt dat Ziyech een optie voor Ajax kan zijn als spelers vertrekken

Steijn denkt dat Hakim Ziyech een goede optie voor Ajax kan zijn als er spelers vertrekken. De Marokkaanse middenvelder speelt momenteel voor FC Twente, maar heeft al laten weten dat hij graag naar een grotere club wil verhuizen. Ziyech is een veelbelovende speler met veel potentieel. Hij is een technisch vaardige speler met een goed oog voor het doel.

Ajax heeft al laten weten dat ze op zoek zijn naar nieuwe spelers om hun selectie te versterken. Ziyech zou een goede optie kunnen zijn voor de club. Hij heeft al laten zien dat hij in staat is om op het hoogste niveau te spelen en hij zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Ajax.

Het is echter nog maar de vraag of Ziyech naar Ajax zal komen. Er zijn al verschillende clubs die interesse hebben getoond in de middenvelder, waaronder PSV en Feyenoord. Als Ajax Ziyech wil hebben, zullen ze waarschijnlijk meer moeten bieden dan de concurrentie.

Al met al is Ziyech een interessante optie voor Ajax als er spelers vertrekken. Hij heeft al laten zien dat hij in staat is om op het hoogste niveau te spelen en hij zou een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor de club. Als Ajax hem wil hebben, zullen ze waarschijnlijk meer moeten bieden dan de concurrentie.