Spurs en City delen punten in spektakelstuk, Liverpool wint dankzij goal Tete

Spurs en City delen punten in spektakelstuk, Liverpool wint dankzij goal Tete

De Premier League-wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Manchester City was een spektakelstuk waar beide teams de punten deelden. Liverpool profiteerde van het resultaat en won dankzij een doelpunt van Divock Origi.

De wedstrijd begon met een vroege voorsprong voor Tottenham. Na een goede aanval werd de bal door Lucas Moura in het doel geschoten. Manchester City kwam terug in de wedstrijd door een doelpunt van Raheem Sterling. Vlak voor rust kwam Tottenham opnieuw op voorsprong door een doelpunt van Son Heung-min.

In de tweede helft kreeg Manchester City meer grip op de wedstrijd. Na een goede aanval scoorde Gabriel Jesus de gelijkmaker. De wedstrijd leek op weg naar een gelijkspel, maar Liverpool profiteerde van het resultaat. Divock Origi scoorde in blessuretijd de winnende goal.

Het resultaat betekende dat Liverpool bovenaan de Premier League staat. Tottenham en Manchester City delen de tweede plaats met elkaar. Het was een spannende wedstrijd waar beide teams de punten deelden. Liverpool profiteerde van het resultaat en won dankzij een goal van Divock Origi.