Speciale aanklager onderzoekt Hunter Biden, stap kan campagne van vader schaden

Speciale aanklager onderzoekt Hunter Biden, stap kan campagne van vader schaden

De Amerikaanse president Donald Trump heeft een speciale aanklager aangesteld om de zakelijke transacties van Hunter Biden te onderzoeken. Hunter Biden is de zoon van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden. De speciale aanklager, John Durham, is aangesteld om te onderzoeken of er illegale activiteiten hebben plaatsgevonden in de zakelijke transacties van Hunter Biden.

Deze stap van Trump kan de campagne van Joe Biden schaden. Trump heeft al eerder geprobeerd Joe Biden te beschuldigen van corruptie, maar tot nu toe zonder succes. Door de speciale aanklager in te schakelen, probeert Trump nogmaals om Joe Biden te beschuldigen van illegale activiteiten.

Hoewel er geen bewijs is dat Joe Biden betrokken is bij enige illegale activiteit, zal deze stap de campagne van Joe Biden mogelijk schaden. De speciale aanklager zal een onderzoek instellen naar de zakelijke transacties van Hunter Biden, wat kan leiden tot verdere complicaties voor Joe Biden.

Het is echter nog te vroeg om te zeggen of deze stap de campagne van Joe Biden zal schaden. De speciale aanklager heeft nog geen bevindingen gepubliceerd en het is dus nog onduidelijk of er illegale activiteiten hebben plaatsgevonden. Als er geen bewijs wordt gevonden dat Joe Biden betrokken is bij enige illegale activiteit, dan zal deze stap waarschijnlijk geen invloed hebben op de campagne van Joe Biden.