'Speciaal onderwijs krijgt weer moeizame start met vervoer: 'Onbegrijpelijk dat dit gebeurt'

‘Speciaal onderwijs krijgt weer moeizame start met vervoer: ‘Onbegrijpelijk dat dit gebeurt’

Speciaal onderwijs krijgt weer moeizame start met vervoer: ‘Onbegrijpelijk dat dit gebeurt’

De start van het schooljaar voor speciaal onderwijs is weer moeizaam. Ouders en leerkrachten zijn boos omdat het vervoer voor hun leerlingen niet op tijd geregeld is.

Ouders van kinderen die naar speciaal onderwijs gaan, hebben de afgelopen weken veel moeite gehad om het vervoer voor hun kinderen te regelen. Ook leerkrachten zijn boos omdat hun leerlingen niet op tijd op school kunnen komen.

Het is onbegrijpelijk dat dit jaar opnieuw problemen met het vervoer zijn. De afgelopen jaren was er al veel kritiek op de manier waarop het vervoer voor kinderen met een handicap werd geregeld. Ouders en leerkrachten hadden gehoopt dat de situatie dit jaar beter zou zijn, maar helaas is dat niet het geval.

Het is belangrijk dat er snel actie wordt ondernomen om de situatie te verbeteren. Er moeten meer middelen beschikbaar komen voor het vervoer van kinderen met een handicap. Daarnaast moet er meer aandacht komen voor de problemen die deze kinderen ervaren bij het reizen naar school.

Het is belangrijk dat de overheid snel actie onderneemt om ervoor te zorgen dat kinderen met een handicap op tijd naar school kunnen. Alleen op deze manier kan er een goede start van het schooljaar worden gemaakt voor alle kinderen met een handicap.