Sparta-keeper Olij spreekt over mislukte transfer naar Ajax: ‘Het was hij of ik’

Sparta-keeper Olij heeft vandaag gesproken over zijn mislukte transfer naar Ajax. Volgens Olij was het een moeilijke beslissing, maar het was hij of ik.

“Ik had de kans om naar Ajax te gaan en ik wilde dat heel graag. Maar toen de clubs een akkoord bereikten, werd me verteld dat er maar één keeper zou zijn. Dat was ik of de huidige keeper van Ajax. Uiteindelijk heb ik besloten om bij Sparta te blijven omdat ik hier al zo lang ben en ik me hier thuis voel. Het was een moeilijke beslissing, maar ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt.”

Olij was een van de meest getalenteerde keepers in de Nederlandse competitie en had de mogelijkheid om naar een grote club als Ajax te gaan. Maar hij heeft gekozen voor stabiliteit bij Sparta. “Ik ben hier al zo lang en ik ben hier gelukkig. Ik heb hier veel vrienden gemaakt en ik voel me hier thuis. Ik denk dat dit de beste beslissing voor mij was.”

Olij is blij dat hij bij Sparta is gebleven en hij is vastbesloten om zijn best te doen om de club verder te helpen. “Ik ben blij dat ik hier ben gebleven en ik wil mijn best doen om Sparta verder te helpen. Ik ben er klaar voor om mijn best te doen om de club naar een hoger niveau te brengen.”