Spaanse voetbalsters winnen eerste duel sinds veelbesproken rel door late goal

Spaanse voetbalsters winnen eerste duel sinds veelbesproken rel door late goal

De Spaanse voetbalsters hebben hun eerste duel sinds de veelbesproken rel gewonnen. Het was een spannende wedstrijd tegen Zweden, die pas in de laatste minuut beslist werd door een doelpunt van Jennifer Hermoso.

De wedstrijd was de eerste sinds de rel die ontstond na de verloren WK-finale tegen de Verenigde Staten. De Spaanse voetbalsters waren boos omdat ze vonden dat ze niet genoeg respect hadden gekregen van de Spaanse voetbalbond. Na veel protesten en discussies kwam er uiteindelijk een akkoord.

De wedstrijd tegen Zweden was een emotionele aangelegenheid voor de Spaanse voetbalsters. Na een moeizame eerste helft, waarin beide teams geen doelpunten maakten, leek het erop dat het duel op een gelijkspel zou uitdraaien. Maar in de laatste minuut scoorde Jennifer Hermoso met een prachtige kopbal het winnende doelpunt.

De Spaanse voetbalsters waren overweldigd door de overwinning. Na afloop van de wedstrijd werd er luid gejuicht en gedanst door de spelers en staf. Het was duidelijk dat deze overwinning veel meer betekende dan alleen een overwinning op het veld.

Met deze overwinning hebben de Spaanse voetbalsters laten zien dat ze niet alleen een sterke ploeg zijn, maar ook een team dat vecht voor wat het belangrijk vindt. Het is duidelijk dat ze nog steeds strijden voor gelijke rechten en respect voor vrouwenvoetbal in Spanje.