Spaanse voetbalbond houdt spoedvergadering over rel rond voorzitter

Spaanse voetbalbond houdt spoedvergadering over rel rond voorzitter

De Spaanse voetbalbond (RFEF) heeft een spoedvergadering gehouden om te praten over de recente rel rond de voorzitter, Luis Rubiales. De vergadering werd gehouden op dinsdag 12 februari en duurde meer dan twee uur.

De vergadering werd gehouden naar aanleiding van de controverse die ontstond nadat Rubiales een verklaring had afgelegd waarin hij zei dat hij de beslissing van de Spaanse regering om de competitie te staken, niet steunde. Dit leidde tot veel kritiek vanuit de voetbalwereld, waaronder van de Spaanse voetbalbond.

Tijdens de vergadering werd er gesproken over hoe de RFEF de situatie kan oplossen. Er werd ook gesproken over de mogelijkheid om Rubiales te vervangen als voorzitter. Een aantal leden van de RFEF hebben aangedrongen op zijn ontslag, maar anderen hebben gezegd dat ze hem willen steunen.

Het is nog niet bekend wat er uit de vergadering is gekomen, maar het is duidelijk dat er veel spanning is binnen de RFEF. Het is ook duidelijk dat er een oplossing moet worden gevonden voor de situatie waarin Rubiales zich bevindt. Alleen tijd zal uitwijzen wat er gaat gebeuren.