Spaanse voetbalbond dreigt met stappen na fotoanalyse van kus tussen Hermoso en tegenstander

Spaanse voetbalbond dreigt met stappen na fotoanalyse van kus tussen Hermoso en tegenstander

De Spaanse voetbalbond heeft dreigementen uitgesproken na een fotoanalyse van een kus tussen de voetballer Leandro Hermoso en een tegenstander. De foto werd genomen tijdens een wedstrijd tussen Hermoso’s team, Espanyol, en het team van Real Betis.

De kus tussen Hermoso en de tegenstander was onmiddellijk opgemerkt door de supporters en de media. De Spaanse voetbalbond heeft de foto geanalyseerd en beweert dat Hermoso de tegenstander heeft aangemoedigd om te kussen.

De bond heeft de situatie zeer serieus genomen en heeft aangekondigd dat er stappen zullen worden ondernomen tegen Hermoso. De bond heeft gezegd dat Hermoso een waarschuwing zal krijgen en mogelijk zelfs een boete.

Hoewel de kus ongebruikelijk is, is het niet ongebruikelijk dat voetballers elkaar aanmoedigen met een kus of knuffel. De Spaanse voetbalbond wil echter duidelijk maken dat dit soort gedrag niet wordt getolereerd.

Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zullen zijn voor Hermoso, maar het is duidelijk dat de Spaanse voetbalbond niet zal tolereren dat spelers elkaar zo aanmoedigen. Het is afwachten wat er verder gaat gebeuren.