Sofia Vergara aangeklaagd voor niet betalen van verbouwingskosten

Sofia Vergara, bekend van haar rol als Gloria Delgado-Pritchett in de populaire sitcom Modern Family, is aangeklaagd door een bouwbedrijf voor het niet betalen van verbouwingskosten. Het bouwbedrijf, dat verbouwingswerk heeft verricht aan Vergara’s huis in Los Angeles, stelt dat de actrice meer dan $120.000 schuldig is.

Volgens het bouwbedrijf heeft Vergara de kosten voor de verbouwing niet betaald, ondanks herhaalde verzoeken. Het bedrijf stelt dat het meerdere facturen heeft verzonden, maar dat Vergara niet heeft gereageerd.

Vergara heeft nog geen reactie gegeven op de aanklacht. De actrice heeft eerder gesproken over haar liefde voor verbouwen en het verbeteren van haar huis. Ze heeft ook gezegd dat ze graag de tijd neemt om haar huis te perfectioneren.

De aanklacht tegen Vergara is niet de eerste keer dat ze in moeilijkheden is gekomen met betrekking tot verbouwingen. Eerder dit jaar werd ze aangeklaagd door een ander bouwbedrijf voor het niet betalen van meer dan $50.000 aan verbouwingskosten.

Het is nog onduidelijk of Vergara deze aanklacht zal weerleggen of betalen. In elk geval zal de kwestie waarschijnlijk worden opgelost in de rechtbank. Het is belangrijk dat mensen die verbouwingswerk laten uitvoeren hun facturen betalen om problemen te voorkomen.