Snoop Dogg toont Feyenoord-shirt na staking duel met Ajax

Snoop Dogg heeft zijn steun voor Feyenoord getoond door een Feyenoord-shirt te dragen na de staking van het duel met Ajax. De Amerikaanse rapper verscheen in een Feyenoord-shirt tijdens een optreden in Rotterdam.

De staking van het duel tussen Feyenoord en Ajax was een gevolg van de incidenten die plaatsvonden tijdens de wedstrijd in december. De KNVB besloot dat de wedstrijd niet hervat zou worden en dat er geen winnaar zou worden uitgeroepen.

Snoop Dogg liet zijn steun voor Feyenoord zien door een Feyenoord-shirt te dragen tijdens een optreden in Rotterdam. Hij droeg het shirt met trots en liet weten dat hij een grote fan is van de club. Hij zei ook dat hij hoopte dat Feyenoord de staking zou winnen.

De actie van Snoop Dogg heeft veel steun gekregen van Feyenoord-fans. Velen vonden het geweldig dat hij zijn steun toonde aan de club. Ook op social media werd de actie van Snoop Dogg geprezen.

Hoewel de staking nog niet is opgelost, is het duidelijk dat Snoop Dogg een grote fan is van Feyenoord. Zijn actie laat zien dat hij achter de club staat en dat hij hoopt dat ze de staking zullen winnen.