Slot verwacht dat Wieffer klaar is voor het weerzien met Feyenoord en 'uitstekend' Lazio

Slot verwacht dat Wieffer klaar is voor het weerzien met Feyenoord en ‘uitstekend’ Lazio

De Nederlandse voetballer Wieffer de Jong is klaar om zijn terugkeer naar Feyenoord te vieren. De Jong, die in de zomer van 2018 naar Lazio verhuisde, is er klaar voor om zijn oude teamgenoten te ontmoeten in de Europa League.

De Jong heeft een uitstekende prestatie geleverd bij Lazio, waar hij een belangrijke speler is geworden. Hij heeft al meerdere doelpunten gemaakt en heeft ook een aantal assists gegeven. Hij heeft ook meegewerkt aan de overwinning van Lazio in de Coppa Italia.

De Jong is er klaar voor om zijn oude teamgenoten weer te zien. Hij heeft al veel goede herinneringen aan Feyenoord en hij is er klaar voor om weer samen te spelen met zijn oude teamgenoten.

Het duel tussen Feyenoord en Lazio zal een interessante wedstrijd worden. Feyenoord is een sterke ploeg die staat voor een goede prestatie in de Europa League. Lazio is ook een sterke ploeg die staat voor een uitstekende prestatie in de competitie.

Het zal interessant zijn om te zien hoe Wieffer de Jong het duel tussen Feyenoord en Lazio speelt. Hij is er klaar voor om zijn oude teamgenoten weer te ontmoeten en om samen met hen te strijden voor de overwinning. Het zal een spannende wedstrijd worden waar veel van Wieffer verwacht wordt.