Slot en Feyenoord waarschuwen AZ na Lazio-wedstrijd: 'Vorige keer was niet goed'

Slot en Feyenoord waarschuwen AZ na Lazio-wedstrijd: ‘Vorige keer was niet goed’

Slot en Feyenoord hebben AZ gewaarschuwd na de wedstrijd tegen Lazio. De Rotterdamse clubs zeggen dat de vorige wedstrijd niet goed was.

AZ speelde een thuiswedstrijd tegen Lazio in de Europa League. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Hoewel het resultaat positief was, waren er veel problemen. Er waren veel incidenten tussen supporters van beide clubs. Er waren ook veel spandoeken met beledigende boodschappen.

Na de wedstrijd hebben Slot en Feyenoord AZ gewaarschuwd. Ze zeggen dat AZ meer moet doen om de veiligheid van de supporters te waarborgen. Ze zeggen ook dat AZ meer moet doen om te voorkomen dat er beledigende boodschappen worden geschreven op spandoeken.

Slot en Feyenoord hebben ook gezegd dat AZ meer moet doen om ervoor te zorgen dat er geen herhaling is van de incidenten van de vorige wedstrijd. Ze zeggen dat AZ meer moet doen om ervoor te zorgen dat alle supporters zich veilig voelen tijdens wedstrijden.

Het is duidelijk dat Slot en Feyenoord AZ willen helpen om ervoor te zorgen dat er geen herhaling is van de incidenten van de vorige wedstrijd. Ze willen ervoor zorgen dat alle supporters zich veilig voelen tijdens wedstrijden. Het is belangrijk dat AZ de waarschuwing serieus neemt en actie onderneemt om ervoor te zorgen dat er geen herhaling is van de incidenten van de vorige wedstrijd.