Slachtoffers schietpartij Rotterdam leven in een ‘zwart gat’: onwerkelijkheid voor nabestaanden

De schietpartij die vorige week plaatsvond in Rotterdam heeft veel verdriet en verwarring gebracht. De nabestaanden van de slachtoffers worstelen met hun verlies en het gevoel van onwerkelijkheid.

De schietpartij vond plaats in een woonwijk in Rotterdam. Er vielen twee doden en vier gewonden. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de schutter of de motieven achter de schietpartij.

De nabestaanden van de slachtoffers hebben het moeilijk. Ze voelen zich verward en verdrietig. Ze worstelen met het gevoel dat wat er is gebeurd onwerkelijk is. Ze voelen zich alsof ze in een ‘zwart gat’ zitten, waaruit ze geen uitweg kunnen vinden.

De nabestaanden hebben hulp nodig om hun verdriet te verwerken. Ze hebben steun nodig van familie, vrienden en professionele hulpverleners om hun verlies te verwerken. Het is belangrijk dat ze hun verdriet kunnen uiten en dat ze weten dat ze niet alleen zijn.

Het is moeilijk om te begrijpen wat de nabestaanden doorstaan. Maar we moeten ons realiseren dat ze onze steun en liefde nodig hebben om hun verlies te verwerken. Laten we hen steunen en laten we hen weten dat we er voor hen zijn.