Sjinkie Knegt wordt voor de derde keer vader

Sjinkie Knegt is een bekende Nederlandse schaatser die in de afgelopen jaren veel successen heeft geboekt. Nu is hij voor de derde keer vader geworden.

Knegt en zijn vrouw, Marijke, kondigden het nieuws op hun sociale media aan. Ze deelden een foto van hun pasgeboren dochter, Fenna, met de wereld.

Knegt heeft al twee kinderen, een zoon en een dochter. Ze hebben allemaal dezelfde naam: Fenna. De naam is afgeleid van de initialen van Sjinkie en Marijke.

Knegt is een van de meest succesvolle Nederlandse schaatsers ooit. Hij heeft meerdere wereldrecords gebroken en heeft meerdere Europese titels gewonnen. In 2018 werd hij uitgeroepen tot Nederlands Sportman van het Jaar.

De schaatser is nu vooral bezig met het opvoeden van zijn kinderen. Hij is een liefhebbende vader die zijn kinderen veel liefde en aandacht geeft. Ook is hij betrokken bij verschillende goede doelen die zich richten op kinderen.

Sjinkie Knegt is een inspiratie voor veel mensen. Hij laat zien dat je je dromen kunt verwezenlijken, zelfs als je al vader bent. Hij is een harde werker en een goede voorbeeld voor andere ouders.