Simple Minds en Rod Stewart komen volgend jaar naar de Ziggo Dome

Simple Minds en Rod Stewart komen volgend jaar naar de Ziggo Dome! Fans van deze twee legendarische artiesten kunnen hun geluk niet op. Beide artiesten hebben een lange carrière achter de rug en hebben vele hits op hun naam staan.

Simple Minds is een Schotse rockband die in 1977 werd opgericht. Ze zijn bekend geworden door hun hits zoals ‘Don’t You (Forget About Me)’, ‘Alive and Kicking’ en ‘Promised You a Miracle’. De band heeft meer dan 60 miljoen albums verkocht en heeft wereldwijd gespeeld.

Rod Stewart is een Britse zanger die in 1962 begon met zingen. Hij heeft een enorme catalogus met hits zoals ‘Maggie May’, ‘You Wear It Well’ en ‘Do Ya Think I’m Sexy’. Hij heeft meer dan 200 miljoen albums verkocht en heeft wereldwijd optredens gegeven.

De concerten van Simple Minds en Rod Stewart zullen plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show begint op 11 juni 2021 en duurt tot 12 juni 2021. Fans kunnen tickets kopen voor een avondvullend programma met de beste hits van deze twee legendarische artiesten.

Dit concert belooft een avond vol nostalgie te worden. Fans kunnen genieten van de beste hits van Simple Minds en Rod Stewart, terwijl ze genieten van de unieke sfeer in de Ziggo Dome. Wees er snel bij, want de tickets gaan als warme broodjes over de toonbank!