Simone Kleinsma ervaart voorstelling als rouwtherapie: ‘Het tilde mij op’

Simone Kleinsma is een Nederlandse zangeres en actrice die al jarenlang in de showbusiness actief is. In 2020 heeft ze een voorstelling opgevoerd waarin ze haar persoonlijke verhaal deelde over het verlies van haar man. De voorstelling heeft haar geholpen om haar verdriet te verwerken en heeft haar geholpen om weer verder te gaan met haar leven.

Simone Kleinsma heeft in 2020 een voorstelling opgevoerd waarin ze haar verhaal deelde over het verlies van haar man. De voorstelling was een middel om haar verdriet te verwerken en om weer verder te gaan met haar leven. De voorstelling was een emotionele reis voor haar, maar ook een krachtige manier om haar verdriet te verwerken.

In de voorstelling deelde Simone Kleinsma over het verlies van haar man en hoe moeilijk het was om dit te verwerken. Ze vertelde ook over de steun die ze kreeg van familie en vrienden, en hoe belangrijk het was om deze steun te hebben. De voorstelling was een manier voor Simone om haar verdriet te uiten en om erover te praten met anderen.

De voorstelling heeft Simone Kleinsma geholpen om haar verdriet te verwerken en om weer verder te gaan met haar leven. Ze vertelde dat de voorstelling haar hielp om haar gevoelens te uiten en dat het haar hielp om weer in contact te komen met haar gevoelens. Ze vertelde ook dat de voorstelling haar hielp om weer hoop te voelen en dat het haar hielp om weer energie te krijgen.

Simone Kleinsma ervaart de voorstelling als rouwtherapie. Ze vertelde dat de voorstelling haar hielp om weer energie te krijgen en dat het haar hielp om weer hoop te voelen. Ze vertelde ook dat de voorstelling haar hielp om weer in contact te komen met haar gevoelens en dat het haar hielp om weer verder te gaan met haar leven. Ze vertelde: “Het tilde mij op”.

Simone Kleinsma is een inspiratiebron voor veel mensen die rouwen. Door middel van haar voorstelling laat ze zien dat het mogelijk is om door moeilijke tijden heen te komen en dat er hoop is. Haar verhaal is een herinnering dat er licht aan het einde van de tunnel is.