Simeone prijst Giménez voor Feyenoord-Atlético: 'Staat bijna altijd op de juiste plaats'

Simeone prijst Giménez voor Feyenoord-Atlético: ‘Staat bijna altijd op de juiste plaats’

Simeone prijst Giménez voor Feyenoord-Atlético: ‘Staat bijna altijd op de juiste plaats’

Atletico Madrid-coach Diego Simeone heeft José Giménez geprezen na de overwinning van zijn team tegen Feyenoord. De Uruguayaanse verdediger speelde een belangrijke rol in de 2-0 overwinning van Atlético.

Simeone was erg tevreden met de prestatie van Giménez. “Hij staat bijna altijd op de juiste plaats en hij is een van de beste verdedigers in Europa”, zei Simeone. “Hij is sterk, snel en hij heeft een goed vermogen om de bal te veroveren.”

Giménez is een van de meest ervaren spelers in het team van Atlético. Hij is al sinds 2013 bij de club en heeft al meer dan 200 wedstrijden gespeeld.

Simeone benadrukte ook dat Giménez een belangrijke leider is in het team. “Hij is een van onze meest ervaren spelers en hij is een goede leider voor de jongere spelers. Hij is een voorbeeld voor iedereen.”

Giménez was ook blij met de prestatie van zijn team. “We hebben hard gewerkt voor deze overwinning en we zijn er trots op dat we het zo goed hebben gedaan”, zei hij.

Atletico Madrid heeft nu een voorsprong van twee punten op Feyenoord in de Champions League-groep. De twee teams zullen elkaar opnieuw ontmoeten in de laatste groepswedstrijd op 10 december.