Sienna Miller (41) Verontwaardigd over Kritiek op Zwangerschap: 'Dubbele Moraal'

Sienna Miller (41) Verontwaardigd over Kritiek op Zwangerschap: ‘Dubbele Moraal’

Sienna Miller (41) is verontwaardigd over de kritiek die ze heeft ontvangen over haar zwangerschap. De Britse actrice heeft een dochter van 8 jaar en is nu in verwachting van haar tweede kind. Miller heeft kritiek gekregen van mensen die beweren dat ze te oud is om nog een kind te krijgen.

Miller heeft de kritiek teruggeslagen door te zeggen dat er een dubbele moraal bestaat als het gaat om vrouwen die zwanger worden. Ze zei: “Ik ben verontwaardigd over de manier waarop vrouwen worden behandeld als ze zwanger worden. We worden beoordeeld op basis van onze leeftijd, terwijl mannen niet worden beoordeeld op basis van hun leeftijd als ze vaders worden.”

Miller voegde eraan toe dat ze gelukkig is met haar zwangerschap en dat ze blij is dat ze in staat is om een tweede kind te krijgen. Ze zei: “Ik ben dankbaar voor de gezondheid van mijn baby en ik ben blij dat ik in staat ben om dit te doen.”

Miller is niet de enige die kritiek heeft ontvangen over haar zwangerschap. Veel vrouwen krijgen te maken met vergelijkbare situaties, waarbij ze beoordeeld worden op basis van hun leeftijd. Miller wil dat vrouwen meer steun krijgen in plaats van beoordeeld te worden. Ze zei: “Ik hoop dat we een cultuur kunnen creĆ«ren waarin vrouwen worden gesteund in plaats van beoordeeld.”

Sienna Miller is verontwaardigd over de kritiek die ze heeft ontvangen over haar zwangerschap. Ze gelooft dat er een dubbele moraal bestaat als het gaat om vrouwen die zwanger worden en dat vrouwen meer steun moeten krijgen in plaats van beoordeeld te worden. Miller is blij met haar zwangerschap en hoopt dat andere vrouwen ook gesteund worden in plaats van beoordeeld.