Shorttrackknegt mist wereldbekerwedstrijden in Peking en Seoel

Shorttrackknegt mist wereldbekerwedstrijden in Peking en Seoel

De Nederlandse shorttrackknecht Sjinkie Knegt heeft de wereldbekerwedstrijden in Peking en Seoel gemist. Knegt had een blessure aan zijn knie en moest daarom afzeggen voor de wedstrijden.

Knegt is een van de meest succesvolle shorttrackers ter wereld. Hij heeft al veel internationale titels gewonnen, waaronder twee bronzen medailles op de Olympische Winterspelen in Sotsji in 2014.

Knegt heeft de afgelopen maanden hard getraind voor de wereldbekerwedstrijden, maar helaas heeft hij te maken gekregen met een knieblessure. Knegt heeft besloten om niet mee te doen aan de wedstrijden om zijn knie te laten herstellen.

Hoewel Knegt niet meedoet aan de wereldbekerwedstrijden, blijft hij optimistisch. Hij is van plan om binnenkort weer te gaan trainen en is vastbesloten om klaar te zijn voor de volgende wedstrijden.

Knegt is een van de meest getalenteerde shorttrackers ter wereld en heeft al veel internationale titels gewonnen. Hoewel hij de wereldbekerwedstrijden mist, is hij vastbesloten om terug te komen en weer te strijden voor de titels.