Shoeby kampt met gevolgen coronacrisis

De coronacrisis heeft een grote impact op de Nederlandse economie. Veel bedrijven hebben te maken met financiële problemen als gevolg van de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Een van de bedrijven die de gevolgen van de crisis voelen is Shoeby.

Shoeby is een Nederlands modemerk dat al meer dan 30 jaar bestaat. Het bedrijf heeft meer dan 200 winkels in Nederland en België. Shoeby is een populaire winkel vooral onder jongeren, die er kleding en schoenen kunnen kopen.

Door de coronacrisis heeft Shoeby te maken met een aantal financiële problemen. De winkels moesten gesloten worden en de verkoop is daardoor sterk gedaald. Daarnaast heeft Shoeby ook te maken met hoge kosten voor het aanpassen van de winkels aan de nieuwe hygiëneregels.

Om de financiële problemen op te lossen heeft Shoeby besloten om een aantal winkels te sluiten en het personeel te verminderen. Ook heeft het bedrijf besloten om meer online te gaan verkopen. De verkoop via internet is de afgelopen maanden sterk gestegen, waardoor Shoeby toch nog enige inkomsten kan genereren.

Hoewel Shoeby de gevolgen van de coronacrisis voelt, is het bedrijf nog steeds populair onder jongeren. Het bedrijf blijft zich richten op het aanbieden van trendy kleding en schoenen tegen betaalbare prijzen. Door de verkoop via internet blijft Shoeby ook in deze moeilijke tijden bereikbaar voor haar klanten.