Shelly Sterk, presentatrice, verwacht tweede kindje

Shelly Sterk, de bekende presentatrice van het Nederlandse televisieprogramma ‘De Wereld Draait Door’, verwacht haar tweede kindje. Dit heeft ze onlangs bekend gemaakt op haar Instagram-account.

Shelly Sterk is al jaren een bekend gezicht in de Nederlandse televisiewereld. Ze presenteert al sinds 2007 het populaire programma ‘De Wereld Draait Door’. Naast haar werk als presentatrice is ze ook actief als schrijfster en columniste.

Het nieuws dat Shelly Sterk haar tweede kindje verwacht, komt niet als een verrassing. In 2017 kreeg ze al haar eerste kindje, een dochter genaamd Lola. Nu verwacht ze dus haar tweede kindje, waarvan het geslacht nog niet bekend is.

Shelly Sterk heeft op Instagram laten weten dat ze erg blij is met het nieuws. Ze schreef: “We zijn zo blij dat we jullie kunnen vertellen dat er een tweede kleine Sterk op komst is!”

Het is nog niet bekend wanneer Shelly Sterk haar tweede kindje verwacht. Maar wat wel duidelijk is, is dat het gezin van Shelly Sterk binnenkort uitgebreid wordt. Wij wensen Shelly Sterk en haar gezin veel geluk met hun nieuwe aanwinst!