'sGeen overeenstemming tussen stakende schrijvers en Hollywoodstudio's na gesprekken

‘sGeen overeenstemming tussen stakende schrijvers en Hollywoodstudio’s na gesprekken

Er is geen overeenstemming bereikt tussen stakende schrijvers en Hollywoodstudio’s na een reeks gesprekken. De Writers Guild of America (WGA) heeft een staking uitgeroepen om een betere vergoeding te krijgen voor hun werk. De staking begon op 22 maart en heeft tot nu toe meer dan 7.000 schrijvers getroffen.

De WGA heeft geprobeerd om een nieuw contract te onderhandelen met de Hollywoodstudio’s, maar dat is niet gelukt. De twee partijen hebben verschillende standpunten over de vergoeding van schrijvers. De WGA wil dat de schrijvers meer betaald krijgen voor hun werk, terwijl de studio’s meer geld willen verdienen met films en tv-programma’s.

De staking heeft al invloed gehad op de productie van films en tv-programma’s. Veel films en tv-programma’s zijn vertraagd of zelfs geannuleerd. Ook zijn er veel schrijvers die hun werk hebben verloren omdat ze niet in staat zijn om te schrijven tijdens de staking.

Hoewel er geen overeenstemming is bereikt tussen de WGA en de Hollywoodstudio’s, blijft de WGA strijden voor een betere vergoeding voor schrijvers. De WGA is vastbesloten om de staking voort te zetten totdat ze een akkoord hebben bereikt.