Sevilla verliest kans op Europa League-succes na nederlaag tegen Lens

De Spaanse voetbalclub Sevilla heeft de kans op Europa League-succes verloren na een nederlaag tegen de Franse club Lens. De wedstrijd eindigde in een 2-1 nederlaag voor Sevilla, waardoor ze uitgeschakeld zijn in de Europa League.

De wedstrijd begon goed voor Sevilla, die de leiding namen door een doelpunt van Youssef En-Nesyri in de tweede helft. Helaas kon Sevilla de voorsprong niet vasthouden, omdat Lens twee doelpunten maakte in de laatste twintig minuten van de wedstrijd.

Het was een teleurstellende avond voor de fans van Sevilla, die hadden gehoopt op een plaats in de finale van de Europa League. Hoewel het team goed had gespeeld, was het niet genoeg om te winnen van Lens.

Sevilla heeft nu geen kans meer op Europa League-succes. Het team zal zich nu richten op het behalen van een plaats in de Champions League volgend seizoen. Hoewel het moeilijk zal zijn om deze doelstelling te bereiken, is het team vastbesloten om er alles aan te doen om dit te bereiken.

Hoewel Sevilla teleurgesteld is over het verlies tegen Lens, blijven ze positief en hopen ze dat ze volgend seizoen weer kunnen strijden voor Europese successen.