Sevilla verliest door spectaculair doelpunt van Sadiq voorafgaand aan duel met PSV

Het Spaanse Sevilla heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de voorbereiding op het duel met PSV. Het team van Julen Lopetegui verloor met 2-1 van het Turkse Fenerbahce, waar Sadiq de winnende treffer maakte.

De wedstrijd leek op weg naar een gelijkspel, maar Sadiq had andere plannen. In de 88e minuut schoot hij de bal met een prachtige boogbal over doelman Tomas Vaclik heen in het doel.

Het was een spectaculair doelpunt dat de aanwezige toeschouwers deed juichen. Ook de spelers van Fenerbahce waren enthousiast over het doelpunt van hun teamgenoot.

Sevilla had tot dat moment de betere kansen gehad, maar kon deze niet verzilveren. Ook de tweede helft was Sevilla de betere ploeg, maar kon geen doelpunt maken.

De nederlaag is een tegenvaller voor Sevilla, dat zich voorbereidt op het duel met PSV in de Champions League. De wedstrijd is op dinsdag 24 september in Eindhoven.